Loading

Öğr. Gör.

Gül Seda AYDEMİR

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

gulaydemir@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 13-07-2025 08:08

ULUSAL :
1
Butik Pastacılık Üretim Süreçlerinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
AYDEMİR GÜL SEDA,KURNAZ ALPER , Abant Sosyal Bilimler Dergisi, 2025
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
2
Ağırlıklı Olarak Butik Pasta Hizmeti Veren İşletmelerin İnternet Siteleri Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on the Websites of Business That Mainly Offer Cake Art Services)
AYDEMİR GÜL SEDA,KURNAZ ALPER , Journal of Tourism & Gastronomy Studies, 2023
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
ÖNLİSANS :
1
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılık Teknikleri, Saati :3
2
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılıkta Dekorasyon, Saati :3
3
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : Yöresel Tatlılar, Saati :3